Agro Örebro kallade till pressträff
Posted By : June 18, 2020

Som ett led i Agro Örebros uppdrag kopplat till den nationella/regionala livsmedelsstrategin genomförs ett pilotprojekt, 100% Örebro, med start den 22 juni.

Syftet är att inspirera restauranger och deras gäster genom att lyfta fram och erbjuda maträtter som består av till 100 % lokalproducerade råvaror.

Idag den 18 juni genomförde Agro Örebro en pressträff där restaurangerna Mojo och Gamla Örebro presenterade sina maträtter, som ingår i pilotprojektet 100% Örebro. NA var på plats, ställde frågor om Agro Örebro och pilotprojektet. Vi kommer via vår hemsida och Facebook löpande informera om hur projektet går.

Vi kan konstatera att intresset för lokalproducerat ökar konstant. Tack till alla restauranger som jobbar med att erbjuda maträtter med lokalproducerade  inslag, ingen nämnd och ingen glömd.

Missa inte att testa Mojos falafelsallad och Gamla Örebros sallad med stekt Hjälmargös.

Vi har smakat. Väldigt gott!

Translate »