?>
Agro Örebro söker verksamhetssamordnare
Posted By : October 20, 2020

Är du en driven person med erfarenhet av gröna näringar och letar efter nya utmaningar? Då är detta en chans för dig!

Agro Örebro är en samverkansplattform, en samtalspart och en utvecklingsarena som arbetar för att stärka lantbruks- och livsmedelsföretagandet i Örebro länet enligt den regionala livsmedelshandlingsplanen. Tillsammans med lantbruks- och livsmedelsföretagen i länet, olika möjliggörande aktörer och i nära samarbete med akademin, verkar vi för att förbättra sektorns konkurrens- attraktions- och kompetenskraft. För att lyckas i vårt uppdrag skapar vi kunskapsseminarier, nya diskussionsytor och vi driver också projekt mot tydliga målsättningar. Vi samarbetar ofta och gärna med aktörer i våra grannlän, allt för att regionsövergripande samarbeten gör våra frågor större och kraftfullare.

Från 1 januari 2021 söker Agro Örebro en ny verksamhetssamordnare på deltid. Vi tror att du som söker tjänsten:

  • vill vara med och utveckla Agro Örebros roll i en helhet.
  • är prestigelös relationsbyggare och har lätt att upprätta nya kontakter och skapa förtroenden.
  • har tidigare erfarenhet av grön sektor, kontaktytor mot akademin och/eller andra aktörer som kan vara relevanta för Agro Örebros verksamhetsinriktning.
  • har god kommunikativ förmåga i tal och skrift och är bekväm i offentliga sammanhang.
  • har förmågan att leda ett utvecklingsinriktat team

I din roll som verksamhetssamordnare blir du ansiktet utåt för Agro Örebro och du som söker bör vara en relationsbyggare med förmågan att sätta laget framför jaget samtidigt som du kan säkerställa en process utifrån givna ramar. Då Agro Örebro är en del av AgroÖst som har verksamhet i hela Östra Mellansverige, kommer du som verksamhetsledare också att arbeta tillsammans med AgroÖst styrelse i ambitionen att stärka Agro Örebros roll på lång sikt.

För dig som är intresserad av utveckling och känner dig manad att göra skillnad är tjänsten som verksamhetssamordnare för Agro Örebro en riktig chans. Få saker kan vara viktigare än att stärka framtidens livsmedelsproduktion!

Känner du igen dig i vår beskrivning ser vi fram emot att träffa dig. Skicka din intresseanmälan till: johan.hedstrom@agroorebro.se och läs gärna mer om vad vi gör och vilka vi är på www.agroorebro.se. Har du frågor som bäst besvaras på telefon är du också välkommen att ringa Johan Hedström på: 073-7622263

Välkommen in med din intresseanmälan!

Translate »