AgroDagen 2022

Preliminärt program Förmiddag: Kompetensförsörjning Slutredovisning av ESF: Grön kompetens-livsmedel Branschforum Eftermiddag:  Tillsammans för mat, hälsa och hållbarhet i Örebro län Fossilfrihet Livsmedelsberedskap

Läs mer

Publicerad July 12, 2022

JUF: SM i Plöjning 2022 1-2 okt

Mer information.

Läs mer

Publicerad September 27, 2022

Lantmännens Forskningsstiftelse utlyser 25 miljoner kronor till framtidens jordbruk och hållbara matsystem

Lantmännens Forskningsstiftelse utlyser 25 miljoner kronor till framtidens jordbruk och hållbara matsystem Årets utlysning från Lantmännens Forskningsstiftelse är nu öppen. Stiftelsen välkomnar projektansökningar inom områdena Lantbruk och maskin, Livsmedel och hälsa samt Bioenergi och gröna material fram till 30 september.   Lantmännens Forskningsstiftelse delar årligen ut 25 miljoner kronor till forskning längs med lantbrukets hela […]

Läs mer

Publicerad September 15, 2022

Vildsvin: Hur skiljer sig smakerna mellan galt, sugga och rödgris och brungris?

Projektet Svenskt Vildsvinskött har tagit fram en fantastisk sammanfattning från förra årets event Utforska vildsvin som råvara. Där vi bjöd in kockarna Stefan Eriksson och Fredrik Johnsson för att hålla en smaktestning av olika sorters vildsvinskött tillsammans med inbjudna gäster som vi arrangerade tillsammans Länsstyrelsen Örebro. Läs mer här! Eventet utfördes inom projektet Mer vildsvinskött […]

Läs mer

Publicerad August 1, 2022

LST Örebro: Bidrönare som delikatess

Mer information och anmälan.

Läs mer

Publicerad July 12, 2022

Translate »