Finansiering och medlemskap

Grundfinansiering

Agro Örebro är under uppstarten från och med februari 2019 fram till och med 2021 ett projekt, som drivs av den ideella föreningen AgroÖst. Den del inom Agro Örebros verksamhet som är kopplat till den regionala livsmedelsstrategin är primärt finansierat av Länsstyrelsen i Örebro län.

 

Partnerskap

Agro Örebro erbjuder företag och organisationer olika paket för partnerskap. Det finns paket och lösningar för alla företag, oavsett storlek. Det som är gemensamt är att partnerskapspaketen skapar förutsättningar för Agro Örebro att utvecklas och arbeta för att ge livsmedelsproducenter i Örebro län bättre förutsättningar i sitt företagande.

 

För mer information om partnerskap kontakta Josef Joneklav: 072-995 90 32 eller skicka din fråga till info@agroorebro.se

 

Medlemskap

Då Agro Örebro inledningsvis är ett projekt initierat av AgroÖst erbjuds möjligheten att bli medlem i AgroÖst tills projektiden är slut 2021. Genom medlemskap ges tillgång till aktiviteter som arrangeras av Agro Örebro och de medlemsavgifter som betalas in används till arbetet inom Agro Örebro. Inom kort kommer mer information om hur du blir medlem, medlemsförmåner och medlemsavgifter.

Translate »