Hushållningssällskapet: Framtidens grödor – webinarium
Posted By : June 23, 2020

Program Torsdag 14 januari 2021 kl. 13-16

  • Framtidsinsikter och utmaningar – Macklean, Kajsa Bårman
  • Dags för innovation i den växtbaserade värdekedjan – Sweden Food Arena, Kerstin Eriksson
  • Åkerböna på nya sätt!? AgroVäst, Thomas Börjesson
  • Färs på baljväxter, så funkar det. – Axfoundation, Anna Henning Moberg
  • Teknik och erfarenheter från ”nya” grödor – HIR-Skåne/Fagraslätt, Per Modig
  • Växtbaserad livsmedelsförädling – Food for progress, Divya Jagasia
  • Historian om en fermenterad svensk ärta – Bärta, Pia Qvarnström

Alla intresserade är välkomna att delta, det är kostnadsfritt!

Anmälan senast 13 jan till hush.f@hushallningssallskapet.se

Mer information!

Translate »