?>
Kampanjen 200 % Lokalt på Tallriken
Posted By : May 12, 2021

Robin Andersson, restaurang Gamla Örebro i Wadköping, deltar i kampanjen 200 % Lokalt på Tallriken. Foto: Ida Josefin.

Inom projektet Lokalt på Menyn där Smaka på Västmanland är projektägare och AgroÖrebro är projektpartner kommer det genomföras en kampanj under sommaren 2021. Lokalt på Tallriken genomförs mellan 15 juni och 5 september.

Grunden är att 10 restauranger i Örebroregionen och 6 restauranger i Västmanland serverar en valfri huvudrätt där råvarorna till största delen är lokalproducerade.

 

Restauranger i Örebroregionen Restauranger i Västmanland
Bryggerikrogen, Nora Baggå Skola, Skinnskatteberg
Gamla Örebro, Wadköping Måns Ols utvärdshus, Sala
GRO, Örebro Officersmässen, Västerås
Grythyttans Gästgivaregård, Grythyttan Restaurang Djäkneberget, Västerås
Krogen som inte finns på klubben, Askersunds Golfklubb Restaurang Gillet, Köping
Lake Lodge, Våtsjön Rocklunda, Västerås
Naturens Hus, Örebro
Restaurang Joans, Karlskoga
Tetsu, Örebro
 

 

Se Örebro Regionens

Kampanjfilm

Se Västmanlands

Kampanjfilm

 

Klicka på restaurangernas logotypes och läs mer om deras maträtt, råvaror och lokalproducenter.

 

Till rätten               

                            

 

 

Klicka på loggan för att se kampanjens lokala producenter

Translate »