Robin Andersson, restaurang Gamla Örebro i Wadköping, deltar i kampanjen 200 % Lokalt på Tallriken. Foto: Ida Josefin.
Inom projektet Lokalt på Menyn där Smaka på Västmanland är projektägare och AgroÖrebro är projektpartner kommer det genomföras en kampanj under sommaren 2021. Lokalt på Tallriken genomförs mellan 15 juni och 5 september 2021
Grunden är att 10 restauranger i Örebroregionen och 6 restauranger i Västmanland serverar en valfri huvudrätt där råvarorna till största delen är lokalproducerade.
Restauranger i Örebroregionen |
Restauranger i Västmanland |
Bryggerikrogen, Nora |
Baggå Skola, Skinnskatteberg |
Gamla Örebro, Wadköping |
Måns Ols utvärdshus, Sala |
GRO, Örebro |
Officersmässen, Västerås |
Grythyttans Gästgivaregård, Grythyttan |
Restaurang Djäkneberget, Västerås |
Lake Lodge, Våtsjön |
Restaurang Gillet, Köping |
Naturens Hus, Örebro |
Rocklunda, Västerås |
Tetsu, Örebro |
|
|
|
|
|
|
Klicka på restaurangernas logotypes och läs mer om deras maträtt, råvaror och lokalproducenter.
Klicka på loggan för att se kampanjens lokala producenter