Lokalt på Menyn
Smaka på Västmanland driver projektet Lokalt på Menyn i samarbete med AgroÖrebro . I detta projekt fungerar AgroÖrebro som projektpartner. Projekt pågår till och med april 2023.

 

Det övergripande syftet och målet med projektet är formulerat enligt följande:

 

”Projektet Lokalt på Menyn bidrar till att minska avståndet mellan producent, restaurang och konsument/gäst och öka antalet producenter/stärka tillväxten för befintliga producenter genom att genomföra olika insatser och aktiviteter”

 

Aktiviteter:

 

 

   
   

Kampanj Lokalt på Tallriken 2022

Efter förra årets succé gör kampanjen Lokalt på Tallriken comeback.  Den 1 juni drar det igång igen och pågår till 28 augusti 2022. Restauranger i Örebroregionen och i Västmanland kommer servera en valfri huvudrätt där råvarorna till största delen är lokalproducerade.

 

1 juli – 28 augusti 2022

 

Salamässan

Ett liknande koncept som på seniormässan men riktat till en bredare målgrupp och med ett tillägg. Fredagen är en näringslivsdag med ett speciellt program för just den dagen.
Mer info kommer

 

26 – 28 augusti 2022

 

 

Årets kampanj: Lokalt på Tallriken 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVSLUTAD Kampanjen 200% Lokalt på Tallriken (2021)

Vi vill tacka alla restauranger som deltog i kampanjen 2021

Kampanjen är avslutad och en utvärdering är slutförd. Glädjande nog kan vi konstatera att det totalt såldes 5072 portioner på de åtta restauranger som deltog i Örebroregionen. Målet var 3000 portioner.

Translate »