MUJI
 

MUJI-samarbetet

 

Genom AgroÖst fungerar AgroÖrebro som samarbetspartner till det japanska handelsföretaget/butiken MUJI. Butiken är placerad på fjärde våningen på  Åhléns City i Stockholm. Sedan augusti 2019 har MUJI ett sortiment med lokalproducerade produkter i butiken. Totalt ca 70 olika artiklar från cirka 25 olika producenter primärt från Östra Mellansverige.

 

Samarbetet 2021-2022

I det framtida samarbetet med MUJI kommer AgroÖrebro, primärt, (genom AgroÖst) att hitta och initiera nya produkter till sortimentet samt som eventpartner planera och genomföra olika eventet i butiken som skall stärka sortimentet och öka försäljningen. 

 

MUJI on line

Utvalda lokalproducerade produkter finns till försäljning i MUJIs webshop.

 

Teparty på MUJI den 28 maj

klockan 11.00-17:00

                            

Ta chansen att snacka te och dofta på te samtidigt som du lär dig göra en perfekt Iced Tea. I samarbete med Björklunds kafferosteri erbjuds provsmakning på två sorters kallbryggd te.

 

“Sedan hösten 2013 rostar vi kvalitetskaffe med kärlek i Västerås. Förutom att bjuda livsnjutare på ett äkta kvalitetskaffe, resultatet av kunnande, passion och hantverkskänsla, vill vi få människor att öppna ögonen för specialkaffe. Vi tror på äkta kaffekärlek och njutningsfulla upplevelser för alla sinnen. 

 

Vi har idag sju olika kaffeblandningar, elva sorters te och ett varierande antal sorter specialkaffe.”

Björklunds Kafferosteri, 20220517

 

Kontaktpersoner

AgroÖst: Claes Nelander, 0704568651, claes@agroorebro.se

MUJI: Erika Björkman, 0763161232, erika@se.muji.eu

Björklunds Kafferosteri: order@bjorklundskaffe.se

 

Translate »