Vildsvin: Hur skiljer sig smakerna mellan galt, sugga och rödgris och brungris?

Projektet Svenskt Vildsvinskött har tagit fram en fantastisk sammanfattning från förra årets event Utforska vildsvin som råvara. Där vi bjöd in kockarna Stefan Eriksson och Fredrik Johnsson för att hålla en smaktestning av olika sorters vildsvinskött tillsammans med inbjudna gäster som vi arrangerade tillsammans Länsstyrelsen Örebro. Läs mer här! Eventet utfördes inom projektet Mer vildsvinskött […]

Läs mer

Publicerad August 1, 2022

LST Örebro: Bidrönare som delikatess

Mer information och anmälan.

Läs mer

Publicerad July 12, 2022

AgroDagen 2022

Till anmälan!

Läs mer

Publicerad July 12, 2022

Upplevelsecentrum för mat

I Mjölby planeras för att bygga ett upplevelsecenter för matens betydelse och produktion. Projektet genomsyras av lärande, digitalisering och hållbarhet för alla åldrar. Tanken är att skapa en unik plats där alla som har intresse för mat och livsmedelsproduktion kan kliva in i ett skyltfönster för hela livsmedelsbranschen idag och i framtiden. Projektet stöds av […]

Läs mer

Publicerad June 10, 2022

Translate »